KeySmart – De vervanger voor de sleutelbos?

KeySmart
KeySmart

KeySmart

De KeySmart is de ultieme oplossing om de traditionele sleutelbos te vervangen. De KeySmart zorgt ervoor dat je jouw rommelige sleutelbos netjes en compact mee kan dragen. De KeySmart wordt gemaakt van versterk aluminium en is hier door heel erg robuust. De KeySmart is leverbaar in veel verschillende kleuren.

De KeySmart ziet er een beetje uit als een Zwitsers zakmes en wordt gemaakt in Chicago, alle sleutels zitten goed geordend in de KeySmart. Ook is het fijn dat je sleutels nu op een vast plaats zitten waardoor je ze makkelijker tevoorschijn kan halen. Ook ik heb de KeySmart geprobeerd en er is eigenlijk geen enkele sleutel die er niet in past. In de standaard KeySmart is er ruimte voor 3 of 4 sleutels en voor een autosleutel met de meegeleverde loopring. Als je geen auto hebt kan je de loopring er uit halen zodat er meer ruimte is voor een andere sleutel. In de praktijk zal je al gauw zien dat je niet genoeg hebt aan 3 of 4 sleutels. Daarvoor is er de KeySmart Expansion Pack. In deze setjes zitten pinnetjes en vullingen voor de ruimte. Door het gebruiken van een Expansion Pack verdubbel je het aantal sleutels dat je er in kan stoppen.

De KeySmart vind ik zeker een erg fijne gadget. Het is zeker wel even wennen aangezien je toch altijd die oude vertrouwde sleutelbos gewend bent. De KeySmart geeft een antwoord op het dilemma van overvolle sleutelbossen en sleutels die je steken. Ook vind ik het erg fijn dat nu al mijn sleutels georganiseerd in de sleutelhouder zitten. Na een tijdje weet je waar welke sleutel zit en is dit veel makkelijker dan dat je aan het zoeken bent door je sleutelbos.  Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld leuke en handige toevoegingen te doen aan je KeySmart. Je kan hier bijvoorbeeld een USB in verwerken. Een USB neemt 2 plaatsen van sleutels in beslag. Maar ook is het mogelijk om een flesopener of een zaklampje toe te voegen aan de KeySmart. Het idee van de KeySmart is erg simpel, maar het is wel heel erg fijn om te gebruiken.

Wil je nou ook graag zo’n KeySmart kopen na het lezen hierover op mijn website? De KeySmart zijn op verschillende plekken te koop. De officiële site van KeySmart is hier te vinden:

https://getkeysmart.com/